Menu Close

Ozark- Their Last Resort-topmovieshere

Regizori: Jason Bateman,Andrew Bernstein,Ellen Kuras

Scenariu: Mark Williams, Bill Dubuque,Paul Kolsby

Actori: Jason Bateman, Laura Linney,Peter Mullan,Julia Garner,Janet McTeer

 

Storyline

        Martin Byrde este un consultant financiar din Chicago care impreuna cu sotia Wendy si cei doi copii adolescenti sunt constransi sa se mute ,in secret,in Ozark( Missouri) ca urmare al unor neintelegeri cu cartelul drogurilor din Mexic pentru care spala bani.

  Ozark este un serial pe care trebuie absolut sa-l adaugati la Watchlist!

Trailer oficial aici!

   Serialul Ozark  este o drama americana creata de Bill Dubuque si Mark Williams pentru Netflix.

Ozark a avut parte imediat de o reacti pozitiva din partea criticilor de film,fiind apreciat in mare parte pentru regizare cat si pentru interpretarea personajelor. Serialul a avut 14 nominalizari la “Primetime Emmy Awards”. Jason Bateman a primit doua nominalizari la “Golden Globe Award” pentru “Best Actor- Television Series Drama”.

Review

Serialul Ozark este inca un serial marca Netflix care te va tine cu sufletul la gura prin scenele de suspans,secventele dure,dar si printr-ul subiect inedit.Putem spune ca Ozark are cateva elemente care aduc aminte de Breaking Bad.  Unul dintre acestea ar fi ca in ambele seriale avem in centru un individ disperat pus intr-o situatie extrem de disperata. Martin Byrde incearca din rasputeri sa-si protejeze familia de cartelul de droguri fiind dispus sa faca orice-i sta in putinta ,dand dovada de curaj si inteligenta.

Sotii Byrde lasa impresia ca sunt tot timpul la un pas sa cedeze,insa in mod remarcabil reusesc sa ramana uniti. Avand in vedere problemele cu care Martin se confrunta,in timp ce se adanceste tot mai mult in coruptie,Ozark seamana tot mai mult cu Breaking Bad sau Bloodline

 Inca odata avem in centru un barbat care arata normal la suprafata,dar ca si Walter White si John Rayburn ,se implica in afaceri murdare care il vor propulsa pe drumuri extrem de periculoase.

#topmovieshere

Filme asemanatoare: 

Translate »
%d bloggers like this: