Menu Close

Despre Breaking Bad

  Regizori: Adam Berstein, Bryan Cranston 

          Scenariu: Vince Gilligan

Actori: Bryan  Cranston, Aaron Paul, Anna Bune, Dean Norris

Trailer oficial aici!

Serialul Breaking Bad il are ca protagonist pe Walter White(Bryan Cranston), profesor de chimie care trăiește în New Mexico cu soția sa Skyler White (Anna Gunn) și cu fiul lor handicapat , Walter White Jr ( RJ Mitte).

White are probleme financiare la care se adaugă diagnosticul de cancer pulmonar . În încercarea de a  asigura viitorul familiei sale după ce el va muri , acesta va începe sa producă metamfetamina împreună cu cu un fost elev , un mic traficant de droguri de cartier, Jesse Pinkman (Aaron Paul).

Situația  lui Walter va deveni din ce în ce mai complicată atunci când acesta va  ajunge să fie cunoscut si implicat in lumea traficanților de droguri. Walter va incepe să încalce legea din ce in ce mai mult până când poliția va incepe să investigheze sub conducerea propriului său cumnat, Hank (Dean Norris).

Serialul TV ne arată de fapt cum un diagnostic fatal poate transforma un om normal care își iubeste familia ,intr-un criminal fără scrupule. Mr. White va deveni un manipulator,însă un exemplu demn de urmat în ochii lui Jesse,un Dumnezeu.

Fiind considerat drept cel mai bine cotat serial de televiziune din istorie, Breaking Bad a obtinut două Globuri de Aur,doua Premii Peabody, 16 Premii Primetime Emmy,Premii Satellite și unul People’s Choice. 

Serialul lui Vince Gilligan a fost difuzat intre 20 ianuarie 2008 și 29 septembrie 2013 de postul american de televiziune AMC. ( Official site: amc.com)

Serialul are 62 de episoade grupate in 5 sezoane.

Breaking Bad este un thriller dramatic cu accente de umor negru care te va captiva cu suspansul și creativitatea de care debordează,dar și cu interpretarea remarcabilă a actorilor Bryan Cranston și Aaron Paul.

     Vă urez vizionare plăcută!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: