Menu Close

Better Call Saul-Best spin-off ever

Creatori: Vince Gilligan, Petre Gould

Actori: Bob Odenkirk,Jonathan Banks,Michael McKean ,Rhea Seehorn

Gen: Comedie neagra,drama

Mai bine chemati-l pe Saul este un serial politist care urmareste povestea avocatului James Morgan McGill (Bob Odenkirk). Better Call Saul este un spin-off al serialului Breaking Bad . Actiunea serialului are loc inainte de actiunea din Breaking Bad , prezentandu-ne viata lui Jimmy,personaj ce ulterior va deveni Saul Goodman.

Serialul este structurat in 5 sezoane ,fiecare avand 10 episoade. Puteti viziona in intregime serialul pe Netflix si AMC! Trailer Better Call Saul aici!

Better Call Saul sezonul 6 : cand apare?

Filmarile sezonului 6 au inceput in februarie 2020,insa se presupune ca lansarea va avea loc la jumatatea lui 2021.

Trailer sezon 6 aici!

De ce trebuie neaparat sa vezi Better Call Saul?

  • Cei care au vazut deja Breaking Bad trebuie sa vada neaparat si acest prequel. Serialul prezinta “ascensiunea” avocatului Jimmy ,un personaj care se dovedeste a fi un om extrem de guraliv, dar si foarte inteligent.
  • In serial apar multe personaje din Breaking Bad ,insa ne sunt prezentate si personaje noi.
  • Protagonistii serialului sunt Jimmy(Bob Odenkirk) si Mike (Jonathan Banks),fiecare avand povestea lui,care mai apoi se continua in Breaking Bad.

My Opinion…

Creatorii serialului reusesc sa demonstreze ca nu intotdeauna povestea este cea mai importanta,ci conteaza foarte mult si interpretarea personajelor si alegerile pe care acestea le fac. Personajele lui Vince Gilligan si Peter Gould infrunta realitatea dura a vietii,demonstrand in acelasi timp ca oamenii pot sa cada foarte usor in dizgratie. Saul incearca din rasputeri sa isi creeze un nume pe cont propriu,acesta fiind vazut mereu drept fratele mai putin talentat al unui mare avocat de succes.

Filme asemanatoare:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: