Menu Close

The Call Of The Wild 2020

Regizor: Chris Sanders

Actori: Omar Sy, Harrison Ford,Dan Stevens,Karen Gillan

Scenariu:Michael Green,Jack London

Gen: aventură,familie,dramă

Puteţi vedea filmul online subtitrat aici sau îl puteţi închiria sau cumpăra pe http://fandagonow.com/.

Trailer oficial aici!

Movie info

The Call Of The Wild este un film de aventură adaptat după romanul lui Jack London. Filmul spune povestea lui Buck,un câine special care este furat şi vândut în Alaska.Buck devine membrul unei echipe de câini de sanie condusă de Perrault.

Perrault este un tip din Yukon care transportă poşta în diferite oraşe din Alaska.Perrault este sceptic în privinţa câinelui ,la început,însă Buck se va dovedi un adevărat lider al haitei.Buck îl va întâlni mai târziu pe John Thornton,un bătrânel foarte sufletist care-l va ajuta să-şi îndeplinească destinul.

De ce să vezi “The Call Of The Wild”?

The Call Of The Wild este un film de aventură pe care trebuie neapărat să-l vezi în 2020. Filmul vă va surprinde cu scenele emoţionante şi cu lecţiile de viaţă cu care rămâi la final.

Filmul a încasat 24 de milioane de dolari în SUA ,în săptămâna premierei,ajungând în prezent la un total de peste 57 de milioane de dolari.

Ştiaţi că…

…fiecare câine de sanie din echipa lui Buck ,în afara de Spitz,a primit personalitatea unuia dintre piticii din Albă ca Zăpada ?

…realizarea filmului a fost ecologică,neexistând sticle de plastic,folosindu-se doar materiale biodegradabile. Mâncarea rămasă a fost donată,iar echipa a folosit generatoare cu energie solară?

…Walt Disney a achiziţionat în 2019 activele Fox Film and Television Entertainment?

Vă urez vizionare plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: