Menu Close

Joker – review

Gen: crimă,thriller,dramatic

Regizor: Todd Phillips

Actori: Joaquin Phoenix,Robert De Niro,Zazie Beetz,Frances Conroy

     Vezi filmul online pe: fsgratis.com

Trailer oficial aici!

Acţiunea filmului

Arthur Fleck interpretat magistral de Joaquin Phoenix,este un simplu om care luptă să-şi găsească drumul în viaţă. Acesta face publicitate pe străzile din Gotham deghizat în clown, visând să devină comic.

În realitate viaţa lui este însă o tragedie,fiind nevoit să suporte umilinţele trecătorilor. Din cauza acestor tratamente, acesta dezvoltă un tic nervos care-l face să râdă incontrolabil şi-l va îndepărta de relaţionarea cu cei din jur. Trăind în fiecare zi aceste experienţe pline de cruzime,Fleck se va transforma într-un criminal nebun şi lipsit de scrupule,luând o decizie care va genera o serie de evenimente tragice.

De ce merită să vezi acest film?
  •    Joker este un film excepţional care a câştigat doua premii Oscar în 2020,cât şi un premiu la Festivalul de Film de la Veneţia.
  • Filmul lui Todd Phillips beneficiază de o coloană sonoră şi o scenografie de excepţie,dar şi de forma de zile mari şi talentul actoricesc al lui Joaquin Phoenix.
  • În film apare şi Robert De Niro în rolul unei gazde de talk-show care îl va face pe Joker să-şi piardă minţile.
  • Filmul Joker scris de Warner Bros. şi bazat pe personajele DC Comics reuşeşte să ne facă să empatizăm cu acest personaj care este de fapt un antierou.
După părerea mea …

 Joker este un film de nota 10 care surprinde prin conturarea personajului principal. Arthur Fleck este un om aparent normal ,dar care visează să ajungă comic,însă societatea crudă în care trăieşte l-a făcut să-şi piardă umanitatea,transformându-l într-un criminal psihopat.

Joker este o dramă cu un puternic impact emoţional despre degradarea psihicului uman.

Ştiaţi că…?

Joker este primul film din istorie care a avut încasări de peste un miliard de dolari în toată lumea?

…Joaquin Phoenix a numit perfectionarea râsului lui Joker drept cea mai grea parte a interpretarii personajului,căutând să înfăţişeze un personaj cu care publicul nu se putea indentifica?

Filme asemănătoare:

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: