Menu Close

Lucky Number Slevin

Regizor:Paul McGuigan
Actori:Josh Hartnett,Ben Kingsley,Bruce Willis,Morgan Freeman

Lucky Number Slevin este un film destul de greoi,însă dacă îl vei urmari cu atenţie vei rămâne plăcut surprins de final şi de jocul actoricesc aproape perfect.

Trailer oficial aici!

Acţiunea filmului

Lucky Number Slevin este un thriller poliţist care îl are în prim plan pe Slevin,aparent un tip normal,dar care este căutat de doi şefi rivali ai mafiei. Cei doi şefi îl căutau în realitate pe un tip pe nume Fisher, un parior înrăit cu multe datorii.

În această aparentă confuzie, Slevin va avea de ales între să-i plătească 96000 de dolari unui gangster supranumit The Boss sau să-l  asasineze pe fiul rivalului său de moarte,Rabinul.

Mai târziu,Slevin află că Fisher îi datora 33000 de dolari si Rabinului,care îi va da timp 48 de ore ca să îi restituiască sau îl va ucide.

The Boss va plati un asasin profesionist de talie mondială supranumit Goodkat să-l ucidă pe fiul Rabinului. Acelaşi asasin va fi platit şi de Rabin cu scopul de al ucide pe Şef.

Planul lui Slevin şi al lui Goodkat va prinde contur când Slevin îl va omorî pe fiul Rabinului. În timp ce Goodkat va merge la Şef să-i dea vestea morţii fiului rivalului său, Slevin merge la Rabin sub pretextul că are banii pe care-i datora,însă îl înjunghie în mână şi-l răpeşte.

Rabinul şi Şeful,după 20 de ani de rivalitate se trezesc legaţi spate-n spate în aceeaşi încăpere. Slevin le va spune ca Nick Fisher este mort şi că totul era de fapt un plan conceput de el şi de Goodkat pentru a-şi răzbuna tatăl. Tatăl lui Slevin,Max le datora celor doi rivali bani după ce pierduse 20000 de dolari pe victoria unui cal care fusese dopat.Rabinul află despre moartea fiului său.

Cei doi gangsteri işi dau seama că scopul final al planului lui Slevin era de a ajunge la ei. Slevin îi va ucide pe cei doi în acelaşi mod în care tatăl său fusese ucis:sufocat cu o pungă de plastic.

Premii

Lucky Number Slevin a câştigat în 2008 Best DVD Release la Jupiter Awards şi alte patru premii la Milano International Film Festival Awards.

Lucky Number Slevin este un film cu o distribuţie impresionantă şi cu un scenariu foarte bine pus la punct pe care vi-l recomand cu încredere!

Vă urez vizionare plăcută!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: