Menu Close

El Chapo – Joaquin Archivaldo Guzman Loera

El Chapo se naște pe 4 aprilie 1957 în La Tuna, Sinaloa, Mexic.

El a fost șef al Cartelului Sinaloa,cel mai puternic cartel al drogurilor din Mexic.

Cartelul Sinaloa transporta cocaina produsă în Columbia prin Mexic către SUA. El Chapo este considerat cel mai puternic traficant de droguri din lume, fiind clasat pe locul al zecelea cel mai bogat om din Mexic.

Lordul necruțător al Cartelului Sinaloa a reușit să evadeze de două ori din închisorile mexicane de înaltă securitate. Jose Sanchez Villalobos, supranumit și lordul tunelurilor a fost un asociat al lui El Chapo care l-a ajutat să transporte droguri în SUA prin tuneluri.

Arestarea lui El Chapo Guzman

Liderul Cartelului Sinaloa, El Chapo Guzman a fost condamnat la închisoare pe viață în 2017 pentru trafic de droguri și crimă organizată. Guzman este acum deținut al penitenciarului de maximă securitate din Colorado, cunoscut sub numele de Alcatraz-ul Munților Stâncoși, unde își va sfârși zilele.

Serialul El Chapo

El Chapo
El Chapo a reușit să creeze cea mai mare rețea de trafic de droguri din lume.

Creator: Silvana Aguirre, Esteban Orozco

Regizori: Ernesto Contreras, Hammudi Al-Rahmoun Font

Actori: Marco de la O, Humberto Busto, Alejandro Aguilar, Rodrigo Abed etc.

Trailer oficial aici!

Serialul tv co-produs de Netflix și Univision povestește viața lui El Chapo Guzman.

Joaquin Guzman va începe să facă trafic de droguri și va încerca cu orice preț să schimbe regulile jocului. El știe că pentru a se ridica , trebuie să-și asume riscuri.

El Chapo îi va promite inițial lui Pablo Escobar că îi va transporta o tonă de cocaină peste graniță în 48 de ore, acest lucru fiind aproape imposibil.

Guzman își dă seama că modul cel mai sigur de a transporta droguri peste graniță este prin tuneluri.

Guvernul va intra în război cu Cartelul Sinaloa și Cartelul Golfului ceea ce va duce la moartea a mii de oameni nevinovați.

Joaquin Guzman reușește să evadeze de două ori din închisoare cu ajutorul contactelor pe care le avea în guvernul Mexicului.

În 2017, Joaquin El Chapo Guzman a fost extrădat în SUA , unde va fi închis pe viață , fiind acuzat de crimă organizată, trafic de droguri și spălare de bani.

Va urez vizionare plăcută!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: