Menu Close

    Top 5 filme pe care trebuie absolut să le vezi în 2020

Top 5 filme în 2020:

1. Bloodshot

Regizor: Dave Wilson

Actori: Vin Diesel, Guy Pearce, Eiza Gonzalez

Trailer oficial aici!

Filmul ” Bloodshot” este inspirat dintr-o carte de benzi desenate care ne prezintă povestea unui soldat de elită pe nume Ray Garrison ( Vin Diesel) care este ucis în acțiune și apoi readus la viață și transformat în super-eroul Bloodshot.

Cu ajutorul nanotehnologiei de ultimă oră, Bloodshot va deveni un super-erou extrem de puternic care va fi capabil să se auto-vindece instantaneu. Compania care l-a readus la viață i-a modificat totodată și amintirile, acesta neputând să își dea seama ce este adevărat și ce nu. Războinicul nostru nu se va da bătut și va distruge tot ce-i va sta in cale în încercarea de a prelua controlul asupra propriei vieți.

2. Bad Boys for Life

Regizori: Adil El Arbi, Bilall Fallah

Actori: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens

Trailer oficial aici!

Top 5 filme în 2020

Bad Boys for Life

În “Bad Boys for Life” îi vom regăsi pe celebri detectivi Mike Lowrey și Marcus Burnett bântuiți de criza vârstei mijlocii.

Echipa riscă să se destrame deoarece Marcus va deveni bunic și se gândește deja să se retragă,dar Mike se simte intr-o formă excelentă și vrea să demonstreze că nu și-a spus încă ultimul cuvânt.

Marcus va reveni în echipă, neputând să-l lase la greu pe prietenul lui care era urmărit de interlopi. Cei doi vor reveni în acțiune pe străzile din Miami într-o ultimă misiune plină de suspans, cascadorii spectaculoase și urmăriri impresionante.

3. Spenser Confidential

Regizor: Peter Berg

Actori: Mark Wahlberg, Alan Arkin, Colleen Camp

Trailer oficial aici!

Spenser (Mark Wahlberg) este un fost polițist cunoscut mai mult pentru modul său neortodox de a rezolva cazurile.

După ce Spenser iese din închisoare va fi convins de către fostul său antrenor de box să ajute un luptător dur și serios de MMA. În momentul în care cei doi foști colegi ai lui Spenser sunt uciși, acesta își va forma o nouă echipă, recrutându-l pe Hawk ( Winston Duke) si pe fosta lui iubită Cissy ( Iliza Shlesinger) în încercarea de a face dreptate.

4. Black Widow

Regizor: Cate Shortland

Actori: Scarlett Johansson, Robert Downey, Rachel Weisz

Trailer oficial aici!

Dacă sunteți fani ai filmele produse de Marvel Studios nu trebuie să ratați ” Black Widow”.

Filmul urmărește evenimentele petrecute în “Captain America: Civil War” , Natasha Romanoff va fi nevoită să lupte singură împotriva unei conspirații periculoase. Urmărită de o forță care nu se va opri de la nimic pentru a o elimina, Natasha va trebui să pună în practică abilitățile ei că spion și să apeleze la relațiile lăsate în urmă cu mult înainte de a deveni Avenger.

5. The Way Back

Regizor: Gavin O’Connor

Actori: Ben Affleck, Yeniffer Behrens, Rachael Carpani

Trailer oficial aici!

” The Way Back” este o dramă sportivă regizată de Gavin O’Connor.

Jack Cunningham este un alcolist ce muncește în construcții, dar căruia i se va oferi o a doua șansă când va fi recrutat pentru a deveni antrenorul principal al echipei de baschet masculin la liceul la care frecventa. Atunci când băieții vor începe să se comporte ca o echipă și să câștige, Jack crede că în sfârșit a găsit un mod de a combate cu demonii care l-au împins să se autodistrugă. Dar va fi destul pentru el ca să poată vindeca rănile suferite în trecut?

Vizionare plăcută!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
%d bloggers like this: